Најнови вести

План во девет чекори на Претседавачот со ОБСЕ за деескалација и нормализација на состојбите во Косово

04 јуни 2023

Средба Османи-Лирман

31 мај 2023

Средба Османи- Влаховски: Ја цениме континуираната поддршка на Словачка за нашите европски интеграции

31 мај 2023

Средба Исаки - Гази Хамед Алфадли

30 мај 2023

Средба Исаки- Сугондхабиром

30 мај 2023

Османи во Братислава со бројни билатерални средби

30 мај 2023

Осма седница на Мешовитата меѓувладина македонско-баварската комисија, Република Германија

29 мај 2023

Средба Османи-Курти: Регионалната соработка е клучна алка во зајакнување на безбедноста

29 мај 2023

Средба Османи – Османи-Садриу: ОБСЕ е важен ресурс во дизајнирањето и спроведувањето на реформи во Косово

29 мај 2023

Османи - Гервала-Шварц: Дијалогот предводен од ЕУ придонесува за регионалната стабилност

29 мај 2023
Страница 1 од 98